top of page

Meest gestelde vragen

 • Wat is granola?
  Granola valt onder de categorie ontbijtgranen. Granola van Enjoy granola wordt gemaakt van havervlokken, verschillende noten, pitten & zaden. Dit mengen wij in een grote mengkom met wat kruiden en een klein beetje honing. (De Vegan Protein Granola wordt zonder honing gebakken). Na het mengen wordt de ongebakken granola verdeeld over bakplaten die in de ovens geschoven worden. De granola is klaar zodra het een prachtige goudbruine kleur heeft en de noten knisperen van de warmte. Het mooie van onze ambachtelijke manier van bakken is dat de producten van Enjoy smaakvol en knapperig zijn zonder dat we veel suikers en onnatuurlijke ingrediënten hoeven te gebruiken.
 • Informatie over onze voedingswaarden en ingrediënten
  Wat zijn de voedingswaarden en ingrediënten van de producten van Enjoy Granola? Bij Enjoy Granola hebben we verschillende smaken granola, koeken, crackers en andere producten. Je vind alle informatie zoals: wat algemene informatie, maar ook informatie over de voedingswaarden en de ingrediënten op de product pagina van het gewenste product/smaak. Mocht u het niet kunnen vinden, neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij samen naar het antwoord. Zit er suiker in Enjoy Granola Enjoy Granola bevat bijna geen suiker. De suikers die in de granola zit is uitsluitend een natuurlijke suiker. Zijn de producten van Enjoy Granola glutenvrij? Nee, onze producten zijn niet glutenvrij. Wij bakken namelijk in onze bakkerij waar gluten aanwezig zijn. Onze granola's zijn wel glutenarm. Er zit namelijk in de ingrediënten van onze granola's geen gluten. Zijn de producten van Enjoy Granola lactosevrij? Ja, er is een groot deel van de granola's latose vrij. De granola's waar chocolade in verwerkt zit, zijn niet lactosevrij.
 • Enjoy Granola eten met allergieën of speciale diëten.
  Binnenkort meer
 • Wat maakt Enjoy Granola zo lekker?
  Smaken verschillen natuurlijk voor iedereen. Wat zeker is, is dat Enjoy Granola altijd super vers, ambachtelijk, en natuurlijk is. Naast dat zitten onze granola's vol met voedzame noten, pitten & zaden. Met onwijs veel verschillende smaken zit er voor een ieder iets bij om gezond van te genieten.
 • Hoe kan het dat Enjoy Granola zo lekker en gezond is?
  Enjoy Granola is veel verser dan ontbijtgranen die je in de supermarkt koopt. De echte ambachtelijke manier van bakken proef je terug en natuurlijk werken wij alleen met de beste ingrediënten. Naast dat zitten onze granola's ook nog eens vol met heel veel smaakvolle noten, pitten en zaden. Gezond genieten dus.
 • Wat is het verschil tussen geraffineerde suikers en natuurlijke suikers?
  Suiker is suiker, althans voor je lichaam. Het verschil is dat natuurlijke suikers van nature aanwezig zijn in bijvoorbeeld fruit, dus daar zitten ook belangrijke vitamines en mineralen bij terwijl geraffineerde suikers eerst in een fabriek worden verwerkt, waardoor alleen de suiker overblijft.
 • Komen er in de toekomst meer varianten van Enjoy Granola?
  Absoluut! Naast onze specials blijven wij vernieuwen en nieuwe varianten en producten bedenken. Heb je zelf ideeën of wensen? Leuk als je ze naar ons stuurt. Je kunt ons altijd op social media benaderen (@enjoygranola) of stuur eens een mailtje naar info@enjoygranola.nl
 • Hoe lang blijft de granola van Enjoy Granola goed?
  We verpakken onze granola in luchtdichte zakken. We zorgen ervoor dat jouw granola altijd minstens 2 maanden houdbaar is. Uiteraard is het het aller lekkerst als jouw portie granola kraakvers is. Daarom bakken we elke dag verse granola in onze bakkerij. En natuurlijk kun je altijd de Enjoy-bewaarpot bestellen om je granola leuk in op te bergen en langer vers te houden.
 • Wat is Enjoy Granola
  Enjoy Granola is een Nederlands granola-merk. Bij Enjoy Granola maken we granola, granola koeken, granola crackers, granola sportrepen, granola brood en nog veel meer ,(merk je het al? alles met granola) dat lekker is én goed voor je: 100% puur natuur, boordevol noten, pitten & zaden, en met heel weinig (alleen natuurlijke) suikers. Hoe is Enjoy Granola begonnen? Enjoy Granola begon in 2019 als afstudeerproject van Mèlanie de Wilde: ‘Ontbijten is echt mijn momentje van de dag, heerlijk. Tenminste, totdat ik de pakken ontbijtgranen uit de supermarkt omdraaide. Ik schrok ervan, ontbijtgranen vol met onnatuurlijke ingrediënten en vol met toegevoegde suikers. Dit zette mij aan het denken. Samen met mijn vriend Tim ben ik toen gaan testen met het bakken van onze eigen granola. Gewoon thuis in onze oven, 1 bakplaatje per keer. Tim had direct goede ideeën qua ingrediënten en de manier van bakken, wat een luxe, een bakker als vriend. Al snel stroomde de granola bestellingen binnen en ontvingen wij aanvragen van verschillende bedrijven. Het voelde zo waanzinnig gaaf en onwerkelijk tegelijkertijd. Daarna ging het allemaal in sneltreinvaart. Van het bakplaatje thuis naar een kleine bakkerij in de zomer van 2020. Dat was HET moment, we startte officieel met “Enjoy Granola”: een bedrijf met producten om gezond van te genieten. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en is de bouw van onze droombakkerij gestart! Ons belangrijkste doel? Nog meer mensen laten genieten van het prachtige assortiment aan heerlijke en gezonde producten.
 • Kan ik Enjoy Granola ook in de winkel kopen?
  Jazeker! Bij heel veel winkels zelfs. Neem eens een kijkje op onze verkooppunten pagina. Hier staan alle verkooppunten op waar je heerlijk versgebakken Enjoy Granola kunt kopen.
 • Wie zit er achter Enjoy Granola?
  Enjoy Granola is gestart door Mèlanie de Wilde, een Westlandse meid met veel liefde voor ambacht en creativiteit. Niet heel veel later kwam haar vriend Tim Boers bij Enjoy Granola. Tim Boers is geen onbekende in de bakkerswereld, met zijn jaren aan ervaring en veel gewonnen bakwedstrijden is het een prachtige combi. Op dit moment bakken zij er samen met onwijs veel passie en enthousiasme op los, zodat jij heerlijk van de producten van Enjoy Granola kunt genieten.
 • Kan mijn kind ook ontbijten met Enjoy Granola?
  ja
 • Wie maakt de producten van Enjoy Granola?
  Enjoy Granola wordt elke dag vers gebakken door onze bakker Tim. Onze bakkerij is gecertificeerd en voldoet aan alle voedingsnormen. Binnenkort verhuizen wij met onze hele bakkerij naar een grotere locatie, dit betekend nog meer genieten voor iedereen 👩🏼‍🍳
bottom of page