top of page

Algemene voorwaarden

Hi welkom bij Enjoy Granola. 

Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden bepalen wat de wettelijk bindende voorwaarden zijn bij het gebruik van onze website www.enjoygranola.nl en de diensten en producten die wij aanbieden. 

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een mailtje naar info@enjoygranola.nl 

Retour beleid

Bij Enjoy Granola hopen wij uiteraard dat wanneer jij een bestelling plaatst dat jij hier intens van geniet. Mocht dit niet het geval zijn, laat dit dan even weten! Wil jij onze granola retour doen? Dit kan alleen bij onze navul zakken. De reden hiervoor is dat de zakken gesealed zijn. Wij nemen dus ook alleen granola retour wanneer deze ongeopend zijn. 

Ben jij van plan de granola retour te zenden? Laat dit dan eerst even weten, dan weten wij dat er iets aankomt. Retour zendingen kunnen verstuurd worden naar Enjoy Granola.

Adres: Honderdland 776, Maasdijk.

Privacy beleid

Uiteraard voldoet Enjoy Granola aan de privacyregels, zoals vastgelegd in de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Uiteraard zal Enjoy Granola de door de afnemer ingevoerde gegevens opslaan in een bestand. De gegevens worden gebruikt voor de uitvoering van de bestelling van de afnemer en worden zo lang bewaard als nodig is om eventuele problemen met de uitvoering van de bestelling op te lossen. Uiteraard garandeert Enjoy Granola dat alle persoonlijke gegevens met zorg worden behandeld. De persoonsgegevens van de koper worden niet gedeeld met derden, behalve voor de uitvoering van de bestelling. Enjoy Granola mag de gegevens van de afnemer gebruiken om reclame te maken voor producten bij de afnemer.

Verzending

Hoelang duurt het voordat mijn bestelling wordt verstuurd?

Voor bestellingen die binnen Nederland worden verzonden, geldt een verwachte verzendtijd van 1-3 werkdagen. De verwachte levertijd is in werkdagen, zoals vermeld bij het product. Omdat het product per bestelling wordt gemaakt, zijn de producten vers en kan de levertijd minder dan 3 dagen zijn, maar nooit meer dan 5 werkdagen (tenzij anders vermeld ivm lever problemen vanuit onze leverancier).

Waar kan ik de status van mijn verzending vinden?

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met de track and trace gegevens. De verwachte levertijd, zoals weergegeven bij het product, wordt vermeld in ‘werkdagen’, wat betekent dat er geen rekening moet worden gehouden met weekeinden en nationale feestdagen. 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending is mogelijk vanaf €4,15- per pakket.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja! Dat kan zeker. Jouw bestelling kan worden afgehaald bij Enjoy Granola zelf. Het adres is Honderdland 776, Maasdijk. Wanneer jouw bestelling klaar staat krijg jij van ons een mailtje. Afhalen is uiteraard gratis! Naast dat kunt u ook bij de verkooppunten terecht die vermeld staan op de verkooppunten pagina. Let op, hier kunt u geen bestelling bij ons voor plaatsen. 

Naar welke landen verzenden jullie?

Momenteel verzenden wij binnen de Benelux, maar als jij ergens anders woont kun je zeker contact met ons opnemen om mogelijkheden te bespreken, dit vinden wij allemaal maar leuk!

 
Betaalgegevens

Bij Enjoy Granola kun je betalen met iDeal/automatische incasso, Paypal en creditcard.

De betaling is per bestelling.

Aansprakelijkheid

Bij Enjoy Granola besteden wij de uiterste zorg aan onze producten en het voldoen van de eisen van voedselhygiëne. Onze kwaliteitseisen zijn hierbij ook heel hoog. Helaas kunnen wij niet garanderen dat onze dienstverlening altijd perfect zal verlopen, wel doen wij natuurlijk onze uiterste best. Zien wij dat er iets fout gaat, dan houden wij u hiervan op de hoogte en bespreken wij dan de mogelijke opties.

Enjoy Granola geeft geen garantie indien eventuele gebreken zijn veroorzaakt door de gebruiker of een derde. 

Enjoy Granola heeft het recht een al geaccepteerde bestelling te annuleren, dit laten wij u uiteraard telefonisch of via de mail weten. Wij zijn hier dan niet aansprakelijk voor. 

Als gebruiker van onze dienst ben jij verantwoordelijk voor het gebruik dat je maakt van onze dienst. Eventuele intoleranties of allergieën behoren tot de risicosfeer van de gebruiken, en degenen met wie deze gedeeld worden. Enjoy Granola kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele hierdoor ontstane schade en/of gezondheidsproblemen bij jouzelf of derden.

Heb je eventuele klachten? Laat dit ons binnen 48 uur weten door een mail te sturen naar info@enjoygranola.nl

Verzending
bottom of page