top of page
Enjoy granola Pasen 2022.png

Paaspakketten om van te genieten

Deze paasdagen maken wij er een weer feestje van. De lekkerste producten komen warm onze ovens uit en worden met veel aandacht en liefde ingepakt tot waar cadeau, want aandacht maakt alles nog net iets lekkerder. Bent u opzoek naar iets specialers? Laat het pakket dan personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. 

Laten we er samen weer een sfeervolle Pasen van maken.

Inspiratie

Bekijk onze digitale
paasbrochure en laat je inspireren

Genieten tijdens de paasdagen. Dat laten wij u graag zien in deze inspiratie paasbrochure vol lekkers. U kunt de pakketten verder samenstellen naar wens mocht hier behoefde aan zijn. Wij geven u in deze brochure graag wat inspiratie om van te smullen.

Schermafbeelding 2023-03-02 om 20.03.33.png
Catalogue Mockup kopiëren.png

Zelf samenstellen?

Leuk, uiteraard is dit ook mogelijk! Met ons uitgebreide assortiment aan granola, koeken, gedroogde vruchten, noten, zaden en accessoires stellen wij altijd een mooi en bijpassend pakket voor u samen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan maken wij met liefde een pakket voor u naar uw wensen die passen bij het bedrijf. 

 

Vind u het fijn dat wij even langskomen met wat voorbeelden, geen probleem. We plannen een geschikt moment in en stellen een Paasbest geschenkt samen.

 

Neem gemakkelijk contact op via de mail of bel gerust eventjes.

bottom of page