top of page

Dit zijn de leukste kerstgeschenken voor uw bedrijf

Bijgewerkt op: 16 nov. 2022


WELKOM bij enjoy granola, waar we samen genieten!

Genieten tijdens de feestdagen dat doen we samen. Daarom geven wij u graag wat inspiratie om van te smullen. Deze decemberdagen maken wij er een weer feestje van. De lekkerste producten komen warm onze ovens uit en worden met veel aandacht en liefde ingepakt tot waar cadeau, want aandacht maakt alles nog net iets lekkerder. Enthousiast geworden? Stuur dan een mailtje naar info@enjoygranola.nl, dan zorgen wij voor uw december geschenken.
Sinterklaas

wie zoet is, krijgt lekkers...


Alle Sinterklaas producten worden met liefde gemaakt op ambachtelijke wijze. Zo laten wij bijvoorbeeld onze degen een nachtje rusten. Hierdoor zit er nog meer smaak aan de heerlijke Sintkoekjes en kruidnootjes. Samen gaan we genieten van de decemberdagen.Kerst

genieten doen we samen...


Zet alles maar op tafel voor een bijzonder feestelijk begin van de dag of om samen een heerlijk momentje genieten. Onze handgemaakte kerstkoeken en verse granola’s mogen natuurlijk niet ontbreken. Alle producten worden elke dag met liefde in onze bakkerij gebakken.


Zelf samenstellen

Een beetje van jou en een beetje van enjoy...


Leuk, uiteraard is dit ook mogelijk! Met ons uitgebreide assortiment aan granola, koeken, gedroogde vruchten, noten, zaden en accessoires stellen wij altijd een mooi en bijpassend pakket voor u samen. Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan maken wij met liefde een pakket voor u naar uw wensen die passen bij het bedrijf.

Vind u het fijn dat wij even langskomen met wat voorbeelden, geen probleem. We plannen een geschikt moment in en stellen samen een perfect december geschenk samen.

Neem gemakkelijk contact op via de mail of bel gerust eventjes.Personaliseren

dat maakt een cadeau nog mooier...


Bent u opzoek naar iets specialers? Laat het pakket dan personaliseren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Hieronder laten wij een aantal van de mogelijkheden zien. Nieuwsgierig hoe uw gepersonaliseerde pakket eruit zou zien? Neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.
Contact

Wij helpen u graag verder...


December geschenken bestellen of heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt uw wensen en vragen doorsturen naar info@enjoygranola.nl Uiteraard kunt u ook altijd een kijkje nemen op onze webshop! Daar staan heerlijke pakketten die gemakkelijk te bestellen zijn.


Vind u het fijn dat wij even langskomen met wat voorbeelden, geen probleem. We plannen een geschikt moment in en stellen samen een perfect december geschenk samen.

Neem gemakkelijk contact op via de mail of bel gerust eventjes.


Smaakvolle groet,

Tim & Melanie48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page